Skip to Store Area:

You have no items in your shopping cart.

U bent momenteel op:

Weingut Schwarzböck Riesling Beerenauslese

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving: Deze geselecteerde wijnoogst wordt geoogst in november. Deze Beerenauslese is weelderig en geanimeerd met heftige evenwel harmonieuze  notities van rijpe steenvruchten en honing met een delicate zuurgraad. Best geserveerd met ganzenlever pate, desserts, zoals Crêpe Suzette, meringue en zachte kaas of blauwe kaas.


Druivensoort: Riesling ( 118 g/l )

Categorie Dessert wijn
Land Oostenrijk
Regio Weinviertel
Druivensoort Riesling
Jaar 2015
Meer informatie Deze geselecteerde wijnoogst wordt geoogst in november. Deze Beerenauslese is weelderig en geanimeerd met heftige evenwel harmonieuze notities van rijpe steenvruchten en honing met een delicate zuurgraad. Druivensoort: Riesling ( 118 g/l )

Weingut Schwarzböck

Het dorp Hagenbrunn in Zuid-Oostenrijk is de thuisbasis van de wijngaarden en kelders van het Schwarzböck Weingut. De wijngaarden zijn voornamelijk gevestigd in de steden Hagenbrunn, Stammersdorf en Enzersfeld en in totaal bezet het iets minder dan 20 hectare. Schwarzböck Weingut staatonder leiding van Rudolf en Anita Schwarzböck. Rudolf en Anita Schwarzböck genieten van hun uitstekende reputatie als een succesvol wijnbouw team, ze begonnen met de exploitatie van de Schwarzböck wijnen in 2003. De liefde voor wijnbouw leeft al in hun families voor eeuwen. Het wijn maken is hun dus met de paplepel ingegoten Rudolf Schwarzböck gaat over wijnbouw en wijnbereiding ofwel de landgoed activiteiten. Zijn belangrijkste doelen zijn; zich richten op de wijngaarden, waar kwaliteit begint met de wijnstok en op de kelders waar veel aandacht word geschonken aan hetbehouden van de hoogste kwaliteit, met het oog op natuurlijke & authentieke wijnen te produceren. Openheid, transparantie en toegankelijkheid zijn van het grootste belang voor Anita Schwarzböck. Ze is verantwoordelijk voor de verkoop van de wijnen, en ervoor te zorgen dat alles op het landgoed goed georganiseerdis en de administratie op rolletjes loopt.