Skip to Store Area:

You have no items in your shopping cart.

U bent momenteel op:

Waris & Hubert Armorial

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95
In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving: Armorial is een Blanc de Noir Champagne, gemaakt van 100% Pinot Noir druiven. Armorial biedt een speciale interpretatie van Pinot Noir, met aroma’s van witte bloemen, gebak en gedroogd fruit. Fris, fruitig en vlezig waardoor dit een gemakkelijke en aangename Champagne is. 


Druivensoort: 100% Pinot Noir 

Categorie Champagne
Land Frankrijk
Regio Côte des Blancs
Druivensoort Pinot Noir
Jaar Nee
Meer informatie Armorial is een Blanc de Noir Champagne, gemaakt van 100% Pinot Noir druiven. Armorial biedt een speciale interpretatie van Pinot Noir, met aroma’s van witte bloemen, gebak en gedroogd fruit. Fris, fruitig en vlezig waardoor dit een gemakkelijke en aangename Champagne is.

Waris & Hubert

Wijngebied: Côte des Blancs Het champagne bedrijf ‘Waris & Hubert’ is gevestigd in Côte des Blancs, wat een onderdeel is van de regio Champagne. In deze regio is de Chardonnay druif dominerend, deze druivensoort zorgt voor de prachtige en ook de beroemde Blanc de Blancs champagnes. Stephanie Hubert en Oliver Waris leren elkaar kennen op de wijnbouwschool in Avize, zij raken bevriend, worden verliefd en trouwen in 1997. Zowel Stephanie als Oliver komen uit families die al generaties lang champagnes verbouwen in Côte des Blancs. In 2000 besluiten zij om beide familiebedrijven samen te smelten tot een Champagne bedrijf met wijngaarden in Avize, Oger, Cramant, Chouilly and Aÿ. Al hun wijngaarden zijn ‘Grand Cru’ geclassificeerd. Alles samen bezitten Stephanie en Oliver 11 hectare in Côte des Blancs. In 2013 besluiten Stephanie en Oliver om over te gaan op de biologische wijnbouw. Ondanks dat het heel veel werk is, blijven zij geloven in de kracht van de natuur.