Skip to Store Area:

You have no items in your shopping cart.

U bent momenteel op:

Vinyes d'en Gabriel L'Heravi Seleccio

Vinyes d'en Gabriel L'Heravi Seleccio

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 9,95

Aanbieding prijs: € 7,95

In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving Dieprode kleur, een intense en frisse neus met een vleugje van rode vruchten. Op het gehemelte is hij zacht met een fruitige afdronk.


Druivensoorten: Carinena, Syrah

Categorie Rode wijn
Land Spanje
Regio Montsant
Druivensoort Combinatie van verschillende druiven
Jaar 2008
Meer informatie Dieprode kleur, een intense en frisse neus met een vleugje van rode vruchten. Op het gehemelte is hij zacht met een fruitige afdronk.

Vinyes D’en Gabriel

In de 19e eeuw begon grootvader Joan Rofes, erfgenaam van het Gabriel de Darmoshuis, met zijn wijnactiviteiten; het aanplanten van een eigen wijngaard en maken van wijn. In de loop van de tijd groeide de productie en de nakomelingen verhuisden het bedrijf naar een groter pand in het centrum van het dorp. Ondanks alle problemen werden de wijnen van het Gabriel de Darmoshuis beter en beter. Uiteindelijk werd het oude Gabriel wijnbedrijf doorgezet in het huidige Vinyes d’en Gabriel, dat als doel heeft het produceren van wijnen van topkwaliteit.

Met de voordelen van de wijnkennis van hun voorouders en de geërfde wijngaarden, maken ze karakteristieke wijnen. Door middel van deze wijnen willen ze andere mensen laten proeven van de rijkdom en het gevoel van het land.