Skip to Store Area:

You have no items in your shopping cart.

U bent momenteel op:

Vinyes d'en Gabriel L'Heravi Criança

Vinyes d'en Gabriel L'Heravi Crianza

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 14,45

Aanbieding prijs: € 9,95

In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving: Robijn rode kleur, met een minerale en kruidige neus gemengd met rijp fruit op het eind. Goede structuur en body. Droog met vlagen van chocolade. Een aanhoudende afdronk.


Druivensoorten: Carinena, Garnacha, Syrah

Categorie Rode wijn
Land Spanje
Regio Montsant
Druivensoort Combinatie van verschillende druiven
Jaar 2007
Meer informatie Robijn rode kleur, met een minerale en kruidige neus gemengd met rijp fruit op het eind. Goede structuur en body. Droog met vlagen van chocolade. Een aanhoudende afdronk.

Vinyes D’en Gabriel

In de 19e eeuw begon grootvader Joan Rofes, erfgenaam van het Gabriel de Darmoshuis, met zijn wijnactiviteiten; het aanplanten van een eigen wijngaard en maken van wijn. In de loop van de tijd groeide de productie en de nakomelingen verhuisden het bedrijf naar een groter pand in het centrum van het dorp. Ondanks alle problemen werden de wijnen van het Gabriel de Darmoshuis beter en beter. Uiteindelijk werd het oude Gabriel wijnbedrijf doorgezet in het huidige Vinyes d’en Gabriel, dat als doel heeft het produceren van wijnen van topkwaliteit.

Met de voordelen van de wijnkennis van hun voorouders en de geërfde wijngaarden, maken ze karakteristieke wijnen. Door middel van deze wijnen willen ze andere mensen laten proeven van de rijkdom en het gevoel van het land.