Skip to Store Area:

You have no items in your shopping cart.

U bent momenteel op:

Vetrere Finis Terrae

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 9,95

Aanbieding prijs: € 8,75

In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving: Deze strogele wijn is gemaakt van de druivensoorten Chardonnay, Malvasia en Verdeca. De wijn heeft één jaar gerijpt in roestvrijstalen vaten. De aroma’s van deze wijn zijn van vruchten als perzik, mandarijn en citrusvruchten. Het is een frisse, zachte maar aparte wijn.


Druivensoort: Chardonnay

Categorie Witte wijn
Land Italië
Regio Puglia
Druivensoort Chardonnay
Jaar 2015
Meer informatie Deze strogele wijn is gemaakt van de druivensoorten Chardonnay, Malvasia en Verdeca. De wijn heeft één jaar gerijpt in roestvrijstalen vaten. De aroma’s van deze wijn zijn van vruchten als perzik, mandarijn en citrusvruchten. Het is een frisse, zachte maar aparte wijn.

Vetrere en Torre Mora

Het bedrijf Vetrere is altijd aanwezig geweest bij de wijnbouwproductie van uitstekende kwaliteit wijn en is te vinden in één van de meest geschikte gebieden voor Mediterrane culturen: het wijn gebied van Puglia. De wijngaarden en olijvengaard van dit bedrijf zijn veelal plaatselijke rassen te vinden die voor dit bedrijf van grote waarde zijn.Door de jaren heen is dit biologisch wijn/olijfolie -bedrijf altijd op een professionele en deskundige manier door de familie geleid. De zon, de grond en het milde klimaat zorgen voor de rest die de productie tot het hoogste niveau van kwaliteit heeft gebacht.De geplante wijnstokken produceren druiven van een superieure kwaliteit die zodra ze rijp zijn tot kostbare wijnen wordt gemaakt .Deze wijnen vloeien uit de combinatie van eeuw-oude wijnbouwtraditie, en het bekwame professionalisme van ecologist voort die de meesten van inheemse verscheidenheden, zoals "Primitivo" en "Negroamaro" hebben gemaakt. De olijfbosjes die in de omringende heuvels zijn te vinden, zijn een prachtig gezicht in termen van hun grootte en antiquiteit, aangezien zij terug zover als de 17de eeuw dateren. Deze olijfbosjes hebben voor de directe verkoop van zijn eigen extra-maagdelijke olijfolie van uitstekende kwaliteit "Vetrere" toegestaan. De olie Vetere is omvat in de meest prestigieuze olijfoliegidsen, zoals: "Oli D'Italia" door Luigi Caricato, "L'Extravergine 2003" door Marco Oreggia en "Guida Agli Extravergine 2003" van SLOW FOOD. Bovendien in 2003 werd de olie Vetrere geplaatst ten derde in de Internationale Prijs van "biol". De aan de gang zijnde inspanning en de innovatie van het bedrijf hebben geleid tot talloze erkenning, die diploma's van Ministerie van Landbouw voor uitzonderlijk graangewas(o.a wijndrijven en olijven) en de toekenning Antigone, heeft toegekend van de ondernemersverwezenlijkingen van de huidige managers Annamaria e Francesca Bruni omvat, die de familiezaken na de voltooiing van hun Universitaire graad ingingen.