Skip to Store Area:

You have no items in your shopping cart.

U bent momenteel op:

Veranda Pinot Noir Millerandage

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 39,50

Aanbieding prijs: € 19,95

In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving: Top wijn. Deze Pinot Noir Millerandage heeft intense aroma's van zwarte kersen, pruimen en rode bessen. De wijn toont de finesse en elegantie die u mag verwachten van het terroir van de Bio Bio. In de mond een intense en zijdezachte smaak met mooi afgeronde tannines. Lang aanhoudende afdronk.


Druivensoort: Pinot Noir

Categorie Rode wijn
Land Chili
Regio Casablanca Valley
Druivensoort Pinot Noir
Jaar 2007
Meer informatie Top wijn. Deze Pinot Noir Millerandage heeft intense aroma's van zwarte kersen, pruimen en rode bessen. De wijn toont de finesse en elegantie die u mag verwachten van het terroir van de Bio Bio. In de mond een intense en zijdezachte smaak met mooi afgeronde tannines. Lang aanhoudende afdronk. Druivensoort: Pinot Noir

Veranda Winery

Veranda: uiting van uitmuntendheid en elegantie.

Met het oog op het maken van authentieke wijnen heeft Veranda een perfecte combinatie ontwikkeld: de ervaring van de Bourgondische wijnmakers samen met het enorme potentieel dat het terroir hen biedt. Door zorgvuldige selectie van ‘premium’druiven streeft Veranda een zeer hoge kwaliteitsstandaard na, resulterend in sublieme wijnen.

De kwaliteit, smaken en aroma’s van de wijnen komen tot stand dankzij de inspanningen van het Verandateam. Deze is samengesteld uit de wijnmakers en professionele vinologen, die streven de meest krachtige en aantrekkelijke wijnen.

Pascal Marchand staat aan het hoofd van de wijnmakers. Hij werd geboren in Montreal, Canada en studeerde in het Franse Beaune. Als wijnmaker heeft hij in verschillende wijngaarden in Frankrijk, Canada en Verenigde Staten gewerkt. Daar heeft hij een reputatie opgebouwd als Pinot Noir en Chardonnay expert.