Skip to Store Area:

You have no items in your shopping cart.

U bent momenteel op:

Sant Josep Wines Clot d'encis White

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 7,95

Aanbieding prijs: € 7,45

  • Koop 12 artikelen voor € 5,95 per stuk. en bespaar 21%
In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving: De wijn heeft een lichte en heldere gele kleur. Heeft een fruitige en enigszins genuanceerde aroma’s. Deze witte wijn wordt voornamelijk geproduceerd uit witte Grenache wijnstokken. Overige componenten zijn afkomstig uit verschillende soorten witte druiven die niet traditioneel gekweekt zijn in dit gebied.


Druivensoort: Grenache Blanco

Categorie Witte wijn
Land Spanje
Regio Catalonië
Druivensoort Grenache
Jaar 2015
Meer informatie Druif: White Grenache De wijn heeft een lichte en heldere gele kleur. Heeft een fruitige en enigszins genuanceerde aroma’s. Deze witte wijn wordt voornamelijk geproduceerd uit witte Grenache wijnstokken. Overige componenten zijn afkomstig uit verschillende soorten witte druiven die niet traditioneel gekweekt zijn in dit gebied.

Sant Josep Wines

Sinds we begonnen zijn met deze lijn met de oogst van 1996, zijn de Clot d'encís wijnen uitgeroepen tot het unieke landschap rond de stad van Bot, het aanbieden van een moderne uitdrukking van de wijnbereiding tradities en de inzet van de Agrícola Sant Josep wijnmakerij aan kwaliteit. Deze wijn wordt geproduceerd met behulp van de rassen van rode druiven die het best zijn aangepast aan onze omgeving - waaronder de rode Grenache trots van plaats is. Wijnstokken worden geselecteerd op hun productie en de optimale omstandigheden van de rijping en gezondheid. De traditionele Samsø (Carignan) en Syrah druiven maken meestal de rest van het mengsel. Zowel de rode Grenache en Samsø met de hand worden geoogst. Elk druivensoort wordt dan afzonderlijk verwerkt met behulp van traditionele vinificatie methoden onder gecontroleerde omstandigheden en een maceratie tijd tussen de acht en veertien dagen. Na de malolactische gisting, worden de druivensoorten geproefd en de uiteindelijke vermenging overeenkomstig worden uitgevoerd.