Skip to Store Area:

You have no items in your shopping cart.

U bent momenteel op:

Meer afbeeldingen

  • Ridgeback Viognier

Ridgeback Viognier

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving: Rijke aroma’s van geglazuurde ananas, oranjebloesem en gedroogde perzik. Elegante smaak met hints van vijgen en kruidnagel. Frisse, doch rijke afdronk.


Druivensoort: Viognier

Categorie Witte wijn
Land Zuid-Afrika
Regio Windmeul
Druivensoort Viognier
Jaar 2017
Meer informatie

Rijke aroma’s van geglazuurde ananas, oranjebloesem en gedroogde perzik. Elegante smaak met hints van vijgen en kruidnagel. Frisse, doch rijke afdronk.

Ridgeback

Ridgeback en Vansha Wines zijn gevestigd in Nothern Paarl, zo’n 10 km van de steden Paarl en Wellington. Op een landgoed van 62 hectare staat de boerderij tussen de wijngaarden, met het fantastische uitzicht op Paarl Limietberg. De Ridgeback wijnmakerij is gelegen op de noordelijke hellingen van het Paarlgebergte, deze hoek van Paarl biedt uitstekende condities voor de wijngaarden en geeft de Rigdeback en Vansha wijnen hun onderscheidende karakteristieke smaken. Daarnaast staat het terrein vol met ‘fynbos’ dat zorgt een ideale ondergrond en drainage.

De wijnen reflecteren het krarakter van de Rhodesian Ridgeback-hond, het boegbeeld van het merk. Deze hond komt oorspronkelijk uit zuid Afrika en werd door de vroege pioniers gebruikt voor de leeuwenjacht. De Ridgeback wijnen zijn net als de honden; krachtig, bijzonder en exclusief. Ridgeback heeft daarnaast een tweede lijn opgezet, genaamd Vansha. Een wat beter betaalbar en meer toegankelijk product. De naam Vansha is samengesteld uit de het eerste gedeelte van de namen van zijn kinderen: Vanessa en Shaun. Het bedrijf is gelegen ten Noorden van het Paarl wijngebied dat door het ruwe gebergte Paarl wordt omringd. Het bedrijf strekt zich inmiddels uit over een gebied van 65 hectare.