Skip to Store Area:

You have no items in your shopping cart.

U bent momenteel op:

Chassenay d'Arce Premiere Brut

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 29,95

Aanbieding prijs: € 26,95

In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving: Een zachte Cuvee met een goud gele kleur. In het glas is een prachtige keten van fijne bubbels zichtbaar. In de neus de heerlijke geur van kruiden en bloem extracten, gecombineerd met de aroma’s van honing en geel fruit. Een frisse en aangename smaak met een luchtige en vloeibare textuur welke een paar honing notities laat verschijnen. De afdronk is harmonieus en geeft een goede indruk van de rijkheid van de champagne.


Druivensoorten: Pinot Noir, Chardonnay

Categorie Champagne
Land Frankrijk
Regio Côte des Bar
Druivensoort Combinatie van verschillende druiven
Jaar Nee
Meer informatie

Een zachte Cuvee met een goud gele kleur. In het glas is een prachtige keten van fijne bubbels zichtbaar. In de neus de heerlijke geur van kruiden en bloem extracten, gecombineerd met de aroma’s van honing en geel fruit. Een frisse en aangename smaak met een luchtige en vloeibare textuur welke een paar honing notities laat verschijnen. De afdronk is harmonieus en geeft een goede indruk van de rijkheid van de champagne.

Chaccenay d'Arce

Met uitzicht op de vallei Arce, heeft Chacenay kasteel een icoon van deze aera sinds de XIe eeuw. Het gaf zijn naam aan de Champagne Chassenay d'Arce. De oprichtende wijnboeren zet deze in 1956 op het dorp bekend als Ville sur Arce in het uiterste zuiden van de regio Champagne. De wijnbouwers kozen ervoor om samen te werken. Dus, samen zetten ze hun knowhow en hun producties van de druiven op te bouwen een identiteit en een merk dat naar de vallei Arce zou behoren. Zij kozen voor hun hoofdkwartier een enorme herenhuis van karakter. Hun erfenis is gemaakt van bakstenen en lokale stenen en weerspiegelt de royale ondergrond van de Côte des Bar. Deze "Maison de Vignerons" heeft het verzamelpunt van alle 130 gezinnen die hebben deelgenomen aan deze hartverwarmende avontuur voor meer dan 50 jaar geweest. Het is hier, in het hart van de Côte des Bar, in Argançon, Bar sur Seine, Bertignolles, Buxières sur Arce, Chacenay, Chervey, Eguilly sous bois, Loches sur Ource, Ville sur Arce, Vitry le Croise dat de wijnbouwers van Chassenay d'Arce exploiteren 310 hectare van een opmerkelijke en unieke wijngaard. "Elke wijnboer doet zijn best om excellentie te bereiken. Onze rijkdom bevindt zich in het verzamelen van onze verschillen "huidige voorzitter Sandrine Girardot vat. Zij is de kleindochter van de stichtende voorzitter van de coöperatie. Drie generaties later, de geest van de pioniers van Chassenay d'Arce is nog steeds zo levendig als voorheen