Skip to Store Area:

You have no items in your shopping cart.

U bent momenteel op:

Bodegas Obergo Caramelos

Bodegas Obergo Caramelos

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 9,50

Aanbieding prijs: € 8,25

  • Koop 6 artikelen voor € 4,95 per stuk. en bespaar 40%
In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving Stevige neus van zwart fruit en wat kruidigheid. Volle romige smaak met veel fruit en wat confituur na. Aangename en zeker toegankelijke wijn, maar goede structuur en balans.


Druivensoort: Grenache

Categorie Rode wijn
Land Spanje
Regio Somotano
Druivensoort Grenache
Jaar 2010
Meer informatie Stevige neus van zwart fruit en wat kruidigheid. Volle romige smaak met veel fruit en wat confituur na. Aangename en zeker toegankelijke wijn, maar goede structuur en balans. Te gebruiken bij lichte oven, vleesgerechten of gewoon als apertief. Gemaakt van de Grenache en heeft 4 maanden op frans eiken gelegen deze wijn is ongefilterd.

Bodegas Obergo

Wijngebied Somontano Obergo staat voor het maken van wijn met haar meest geprijsde variëteiten: de medeplichtigheid van haar natuurlijke hulpbronnen, de vreugde van het bereiken van perfectie en het doel van het delen van het plezier met degenen die het weet. De kleur van hoop, spannend en elegant in zijn emoties. Charmant en natuurlijke aroma's die inherent zijn aan zijn variëteiten en de wijnkelders, die moeilijk te vergeten is. De wijn is prettig, menselijk en heeft een stijlvolle afwerking. Zij is perfect voor alle soorten feesten. Beste geserveerd op een magische temperatuur, dat maakt ons een droom. Levensverwachting: Zal gunstig evolueren in de komende jaren.