Skip to Store Area:

You have no items in your shopping cart.

U bent momenteel op:

Bienbebido Vaca

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,95
  • Koop 12 artikelen voor € 5,95 per stuk. en bespaar 15%
In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving: Gemaakt van Tempranillo en Merlot. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken vaten en de daaropvolgende veroudering voor 16 maanden. Diep en intens robijnrode kleur wijn. Op de neus, is het een complexe wijn met een perfecte mix van tekens en rookt van de Franse eik en de rijpe zwarte bosvruchten. In de mond, is het een lekker en volle wijn met rijpe tannines en een goede zuurgraad.


Druivensoort: Tempranillo, Merlot 

Categorie Rode wijn
Land Spanje
Regio Ribera de Queilles
Druivensoort Combinatie van verschillende druiven
Jaar 2013
Meer informatie

Gemaakt van Tempranillo en Merlot. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken vaten en de daaropvolgende veroudering voor 16 maanden. Diep en intens robijnrode kleur wijn. Op de neus, is het een complexe wijn met een perfecte mix van tekens en rookt van de Franse eik en de rijpe zwarte bosvruchten. In de mond, is het een lekker en volle wijn met rijpe tannines en een goede zuurgraad.

Bienbebido

Bienbebido wijnen hebben één doel: het doel bij het drinken, ze met het gerecht waarvoor ze zijn ontworpen als beste in combinatie maken . Om dit doel te bereiken, verzamelde Vintae een paar vrienden om te experimenteren met verschillende, rassen, oorsprongen en coupages. Oenologen, sommeliers, koks en wijnliefhebbers hebben geproefd en genoten weg met het doel van het definiëren van de perfecte combinatie voor octopus, kip, varkensvlees, rundvlees, kaas of ham. Zodra het profiel voor elke wijn was gedefinieerd, kwam het technische team Vintae's, met Raul Acha in de voorhoede. Dit werd uitgevoerd door het werken met verschillende druivensoorten uit verschillende plaatsen in Spanje en door het gebruik van verschillende periodes veroudering in eiken en fles, waardoor elke wijn met de ideale eigenschappen om elk gerecht uitgevoerd te begeleiden.