Skip to Store Area:

You have no items in your shopping cart.

U bent momenteel op:

Vetrere Cre

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,95
In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving: Een verrassende strogele witte wijn met groene tinten. Deze wijn is gemaakt van 100% Fiano di Puglia,(Fiano Minutolo). Deze authentieke druif komt hoofdzake- lijk voor in het Salento gebied. Prachtige aromatische neus van perzik, citrus met een hint van bloemen en mango. Goed te combineren bij schaaldieren of te gebrui- ken als aperitief.

Categorie Witte wijn
Land Italië
Regio Puglia
Druivensoort Fiano de Puglia
Jaar 2010
Meer informatie Een verrassende strogele witte wijn met groene tinten. Deze wijn is gemaakt van 100% Fiano di Puglia,(Fiano Minutolo). Deze authentieke druif komt hoofdzake- lijk voor in het Salento gebied. Prachtige aromatische neus van perzik, citrus met een hint van bloemen en mango. Goed te combineren bij schaaldieren of te gebrui- ken als aperitief.

Vetrère en Torre Mora (biologisch)

Het bedrijf Vetrère produceert al jaren uitstekende kwaliteitswijnen en is te vinden in één van de meest bekende wijngebieden, Taranto (Puglia). In de wijn- en olijfboomgaard van dit bedrijf zijn veelal authentieke druivenrassen te vinden die voor dit bedrijf van grote waarde zijn. Dit biologische wijn/olijfolie-bedrijf altijd op een professionele en deskundige manier door de familie Bruni geleid. De zon, grond en het milde klimaat zorgen voor de hoge kwaliteit van de producten. De geplante wijnstokken produceren druiven van een superieure kwaliteit, die zodra ze rijp zijn tot kostbare wijnen worden verwerkt. De wijnen komen voort uit de combinatie van eeuwen oude wijnbouwtraditie en het professionalisme van de ecologist.

De olijfbomen, die in de omringende heuvels zijn te vinden, zijn een prachtig gezicht. Deze olijfbomen produceren een extra-virginolie van uitstekende kwaliteit. De olie van Vetrère wordt vermeld in de meest prestigieuze olijfoliegidsen, zoals: "Oli D'Italia" van Luigi Caricato, "L'Extravergine 2003" van Marco Oreggia en "Guida Agli Extravergine 2003" van SLOW FOOD.

Bovendien werd in 2003 de olie van Vetrère geplaatst als derde in de Internationale Prijs van "biol".