Skip to Store Area:

You have no items in your shopping cart.

U bent momenteel op:

Meer afbeeldingen

Antica Distilleria Russo Crema di Melone 50cl 17% Alc.

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
  • Koop 6 artikelen voor € 12,95 per stuk. en bespaar 14%
In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving: Crema di Melone (20% alcohol) is een likeur gebaseerd op de fermentatie van meloen in pure alcohol. De neus van heerlijke rijpe honing meloen. Het is een likeur die uitermate geschikt is voor desserts zoals ijs, fruitsalade en pudding. Gekoeld serveren.

Categorie Nee
Land Italië
Regio Salerno
Druivensoort Aglianico
Jaar Nee
Meer informatie Crema di Melone (20% alcohol) is een likeur gebaseerd op de fermentatie van meloen in pure alcohol. De neus van heerlijke rijpe honing meloen. Het is een likeur die uitermate geschikt is voor desserts zoals ijs, fruitsalade en pudding. Gekoeld serveren.

La Materdomini Russo (Biologisch)

Gebied Salerno

La Materdomini heeft een lange historie in de productie van de likeurindustrie. Al sinds 1936 heeftde familie Russo passie en kennis opgebouwd voor het produceren van likeur en andere alcoholische dranken. In 1970 besloten de Russo broers dit groter aan te pakken en een bedrijf op te zetten waar ze hun geërfde kennis en passie uit konden laten spreken. Ze wilden de traditionele werkwijze behouden van de huisgemaakte likeuren, maar ook de nieuwste technologie en innovatie toepassen. Vandaag de dag hebben deze keuzes geleid tot verbetering en ontwikkeling. Door het gebruik van verfijnde technologieën is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf die likeuren van zeer goede kwaliteit produceert en daarvoor het certificaat Vision System 2000 heeft gekregen. (productie kwaliteit certificaat)

Het process voor het maken van limoncello bestaat uit verschillende fasen. De eerste fase is het uitzoeken van citroenen, deze zijn afkomstig uit de kustplaats Amalfi.De citroenen worden dan met de hand gewassen en gepeld. De schil wordt fijn gesneden en gaat samen met de rest van de citroen twintig dagen in afgesloten flessen alcohol. Na deze fase wordt aan de siroop dieontstaan is suiker, glucose en water toegevoegd om het aftreksel af te maken. Hierna wordt het aftreksel gefilterd en is het klaar om gebotteld te worden. Dit is een proces met uitsluitend natuurlijke middelen en is daardoor een biologische werkwijze.