Skip to Store Area:

U hebt niets in uw winkelwagen.

U bent momenteel op:

Veranda Pinot Noir

Veranda Pinot Noir

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad.

€ 11,95
  • Koop 6 artikelen voor € 11,00 per stuk. en bespaar 8%

Snel overzicht

Omschrijving Een wijn met een robijnrode kleur. Tonen van kersen, aardbeien, thee, aarde en kruidige tonen. In de mond is deze wijn evenwichtig, met een prettige zuurheid en rijpe gestructureerde tannines. 2008: Uitgeroepen tot beste Pinot Noir van Chili.


Druivensoort: Pinot Noir

Categorie Rode wijn
Land Chili
Regio Casablanca Valley
Druivensoort Pinot Noir
Jaar 2009
Meer informatie Een wijn met een robijnrode kleur. Tonen van kersen, aardbeien, thee, aarde en kruidige tonen. In de mond is deze wijn evenwichtig, met een prettige zuurheid en rijpe gestructureerde tannines. 2008: Uitgeroepen tot beste Pinot Noir van Chili. Druivensoort: Pinot Noir

Veranda Winery

Veranda: uiting van uitmuntendheid en elegantie.

Met het oog op het maken van authentieke wijnen heeft Veranda een perfecte combinatie ontwikkeld: de ervaring van de Bourgondische wijnmakers samen met het enorme potentieel dat het terroir hen biedt. Door zorgvuldige selectie van ‘premium’druiven streeft Veranda een zeer hoge kwaliteitsstandaard na, resulterend in sublieme wijnen.

De kwaliteit, smaken en aroma’s van de wijnen komen tot stand dankzij de inspanningen van het Verandateam. Deze is samengesteld uit de wijnmakers en professionele vinologen, die streven de meest krachtige en aantrekkelijke wijnen.

Pascal Marchand staat aan het hoofd van de wijnmakers. Hij werd geboren in Montreal, Canada en studeerde in het Franse Beaune. Als wijnmaker heeft hij in verschillende wijngaarden in Frankrijk, Canada en Verenigde Staten gewerkt. Daar heeft hij een reputatie opgebouwd als Pinot Noir en Chardonnay expert.