Skip to Store Area:

U hebt niets in uw winkelwagen.

U bent momenteel op:

Sant Josep Wines Clot D'encis Blanc de Noir

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 11,35

Aanbieding prijs: € 10,95

  • Koop 6 artikelen voor € 9,50 per stuk. en bespaar 14%
In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving: Een droge, frisse en fruitige wijn die vol van smaak is. De wijn heeft een bijzondere lichte kleur met zilverachtige weerschijn. De wijn is zeer fruitig en rijk aan wit fruit, citrusvruchten en hints van rood fruit zoals kersen en granaatappel. In de mond een zeer volle, maar goed uitgebalanceerde en knapperige wijn.


Druivensoort: Red Grenache

Categorie Witte wijn
Land Spanje
Regio Catalonië
Druivensoort Grenache noir
Jaar 2014
Meer informatie Een droge, frisse en fruitige wijn die vol van smaak is. De wijn heeft een bijzondere lichte kleur met zilverachtige weerschijn. De wijn is zeer fruitig en rijk aan wit fruit, citrusvruchten en hints van rood fruit zoals kersen en granaatappel. In de mond een zeer volle, maar goed uitgebalanceerde en knapperige wijn.

Sant Josep Wines

Sinds we begonnen zijn met deze lijn met de oogst van 1996, zijn de Clot d'encís wijnen uitgeroepen tot het unieke landschap rond de stad van Bot, het aanbieden van een moderne uitdrukking van de wijnbereiding tradities en de inzet van de Agrícola Sant Josep wijnmakerij aan kwaliteit. Deze wijn wordt geproduceerd met behulp van de rassen van rode druiven die het best zijn aangepast aan onze omgeving - waaronder de rode Grenache trots van plaats is. Wijnstokken worden geselecteerd op hun productie en de optimale omstandigheden van de rijping en gezondheid. De traditionele Samsø (Carignan) en Syrah druiven maken meestal de rest van het mengsel. Zowel de rode Grenache en Samsø met de hand worden geoogst. Elk druivensoort wordt dan afzonderlijk verwerkt met behulp van traditionele vinificatie methoden onder gecontroleerde omstandigheden en een maceratie tijd tussen de acht en veertien dagen. Na de malolactische gisting, worden de druivensoorten geproefd en de uiteindelijke vermenging overeenkomstig worden uitgevoerd.