Skip to Store Area:

U hebt niets in uw winkelwagen.

U bent momenteel op:

Bienbebido Queso

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 8,50

Aanbieding prijs: € 7,50

  • Koop 12 artikelen voor € 5,95 per stuk. en bespaar 21%
In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving: Deze wijn is gemaakt van Tinta Fina, een broertje van de Tempronilla. Malolactische gisting in het Frans eiken vaten, waar de wijn blijft voor ongeveer 4 maanden. Een medium tot hoge intensiteit paarse kleur met een jeugdige rand. Het is een zeer intense wijn die verrast door zijn fruitige karakter. Het is een gestructureerde en dichte wijn, maar ook hebzuchtig, aangenaam, elegant en makkelijk te drinken. Zo zou de Queso zoals de naam al zegt goed bij kaas passen, maar deze wijn is ook goed te gebruiken bij bijvoorbeeld rood vlees. Wijn die zeker de moeite waard is, niet alleen een leuk jasje maar ook een goede prijs kwaliteitsverhouding!


Druivensoort: Tinta Fina

Categorie Rode wijn
Land Spanje
Regio DO Toro
Druivensoort Nee
Jaar 2012
Meer informatie

Deze wijn is gemaakt van Tinta Fina, een broertje van de Tempronilla. Malolactische gisting in het Frans eiken vaten, waar de wijn blijft voor ongeveer 4 maanden. Een medium tot hoge intensiteit paarse kleur met een jeugdige rand. Het is een zeer intense wijn die verrast door zijn fruitige karakter. Het is een gestructureerde en dichte wijn, maar ook hebzuchtig, aangenaam, elegant en makkelijk te drinken. Zo zou de Queso zoals de naam al zegt goed bij kaas passen, maar deze wijn is ook goed te gebruiken bij bijvoorbeeld rood vlees. Wijn die zeker de moeite waard is, niet alleen een leuk jasje maar ook een goede prijs kwaliteitsverhouding!

Bienbebido

Bienbebido wijnen hebben één doel: het doel bij het drinken, ze met het gerecht waarvoor ze zijn ontworpen als beste in combinatie maken . Om dit doel te bereiken, verzamelde Vintae een paar vrienden om te experimenteren met verschillende, rassen, oorsprongen en coupages. Oenologen, sommeliers, koks en wijnliefhebbers hebben geproefd en genoten weg met het doel van het definiëren van de perfecte combinatie voor octopus, kip, varkensvlees, rundvlees, kaas of ham. Zodra het profiel voor elke wijn was gedefinieerd, kwam het technische team Vintae's, met Raul Acha in de voorhoede. Dit werd uitgevoerd door het werken met verschillende druivensoorten uit verschillende plaatsen in Spanje en door het gebruik van verschillende periodes veroudering in eiken en fles, waardoor elke wijn met de ideale eigenschappen om elk gerecht uitgevoerd te begeleiden.