Skip to Store Area:

U hebt niets in uw winkelwagen.

U bent momenteel op:

Meer afbeeldingen

Antica Distilleria Russo Crema di Limone 50cl 20% Alc.

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
In winkelwagen

Snel overzicht

Omschrijving: Crema di Limeno (20% alcohol) is een likeur gebaseerd op melk en de fermentatie van de Amalfi citroenschil in pure alcohol. Lekker als aperitief en als ingrediënt voor cocktails. Voor deze likeur heeft Russo het certificaat ISO 9001 Quality Certificate (biologisch kwaliteits certificaat) gekregen.

Categorie gedestilleerd
Land Italië
Regio Salerno
Druivensoort Nee
Jaar Nee
Meer informatie Crema di Limeno (20% alcohol) is een likeur gebaseerd op melk en de fermentatie van de Amalfi citroenschil in pure alcohol. Lekker als aperitief en als ingrediënt voor cocktails. Voor deze likeur heeft Russo het certificaat ISO 9001 Quality Certificate (biologisch kwaliteits certificaat) gekregen.

La Materdomini Russo (Biologisch)

Gebied Salerno

La Materdomini heeft een lange historie in de productie van de likeurindustrie. Al sinds 1936 heeftde familie Russo passie en kennis opgebouwd voor het produceren van likeur en andere alcoholische dranken. In 1970 besloten de Russo broers dit groter aan te pakken en een bedrijf op te zetten waar ze hun geërfde kennis en passie uit konden laten spreken. Ze wilden de traditionele werkwijze behouden van de huisgemaakte likeuren, maar ook de nieuwste technologie en innovatie toepassen. Vandaag de dag hebben deze keuzes geleid tot verbetering en ontwikkeling. Door het gebruik van verfijnde technologieën is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf die likeuren van zeer goede kwaliteit produceert en daarvoor het certificaat Vision System 2000 heeft gekregen. (productie kwaliteit certificaat)

Het process voor het maken van limoncello bestaat uit verschillende fasen. De eerste fase is het uitzoeken van citroenen, deze zijn afkomstig uit de kustplaats Amalfi.De citroenen worden dan met de hand gewassen en gepeld. De schil wordt fijn gesneden en gaat samen met de rest van de citroen twintig dagen in afgesloten flessen alcohol. Na deze fase wordt aan de siroop dieontstaan is suiker, glucose en water toegevoegd om het aftreksel af te maken. Hierna wordt het aftreksel gefilterd en is het klaar om gebotteld te worden. Dit is een proces met uitsluitend natuurlijke middelen en is daardoor een biologische werkwijze.